PRISER

Leveringstid:
Alle Pawlings produkter skal hjemtages fra USA så der skal beregnes en vis leveringstid da vi ikke er lagerførende.
Vi får som udgangspunkt leveret ved hver ordre, her hos os skal man ikke vente på at vi kan fylde en container før varen kan hjemtages. Dog tager vi forbehold for små ordrer hvor vi tager et gebyr for ordrer under kr. 10.000 ex. moms. Det gør vi fordi leveringen er med i prisen ved alm. søfragt.
Leveringstiden fra man bestiller til varen er på pladsen, er oftest 6-8 uger. Det er den fordi Pawling har 3-4 ugers produktionstid, og der oftest går 3-4 uger med at sejle godset hjem også. Der er dog undtagelser, se Hurtiglevering herunder.
Vi kan generelt levere hurtigere mod merbetaling, ved flyfragt. Flyfragt tager typisk en uges tid fra godset forlader fabrikken til det lander i DK, og en dags tid eller to til fortoldning og levering. Husk dog stadig at regne med Pawlings produktionstid.

Hurtiglevering betyder:
Pawling har et antal produkter, som kan leveres ud af fabrikken i løbet af 3 arbejdsdage. Disse produkter er begrænset i mængder og farvevalg – ring og hør nærmere hvis du har brug for fenderlister, eller hjørne- og vægbeskyttelse i en fart!

Har du en større ordre regner vi naturligvis en skarp pris til dig.

Bemærk at nogle varetyper har minimumsmængder på levering.

Indvendige og udvendige hjørner, samt samlestykker og endestykker skal købes særskilt. Ring og forhør dig på disse priser, frem til vi får dem med på prislisten.

Prisliste Pawling produkter

Download vores katalog
Salgs- og leveringsbetingelser